Днес правителството излезе със списък, изреждащ нещата с които държавата неможе да се справи:

1. Държавата не може да накара работодателите да плащат осигуровки върху реалните заплати, като пример за работодатели отказващи да плащат са посочени  политици и депутати имащи собствен бизнес, които плащат вместо осигуровки, крупни суми на управляващите за да ги оставят на мира. Във връзка с това са предприети стъпки за узаконяване на създалото се положение, като първата стъпка е отмяна на пенсионирането а вместо това внасяне на нов данък олигарх, който ще се плаща изцяло от работника и ще отива за издръжка на семействата на бизнесмените в България, като по този начин ще се подпомага бизнеса като цяло.

2. Държавата не може да победи престъпноста, затова е взето решение правителството да изземе функциите на мафията, като пример е посочен бившият вътрешен министър обвинен от германският разследващ журналист Юрген  Рот в търговия с амфетамини.

3. Държавата не може да се грижи за децата, нито за образованието им, нито за младите семейства, затова е взето рашание да внасяме 40 годишни улегнали виетнамци, които ще помогнат българската нация да не изчезне.

4. Държавата не може да  . . .

Advertisements