41711s

Крала баба, крала баба три години

Крала баба, крала баба три години

па окрала де що има,

па окрала де що има.

Пусти пари , пусти пари все не стигат

Пусти пари , пусти пари все не стигат

ни за хотел, ни за вила

ни за хотел ни за вила.

Скрои баба, скрои баба далавера

Скрои баба, скрои баба далавера

как да вземе от Европа

как да вземе от Европа.

Но Европа, но Европа се усети

Но Европа, но Европа се усети

и парите си не дава

и парите си не дава.

Всички викат, всички викат да си ходи

Всички викат , всички викат да си ходи

но кажи ми, Кой ша доди?

но кажи ми, Кой ша доди?

Бате Бойко, Бате Бойко се натяга

Бате Бойко, Бате Бойко се натяга

банка има, втора стяга

банка има, втора стяга.

Койт да дойде, койт да дойде все ша лапа

Койт да дойде, койт да дойде все ша лапа

немой кара на заплата,

немой кара на заплата.

Advertisements