mr_monopoly

1. Вярвайте им

2. Ако не изпълнят някое от обещанията си, не им го натяквайте и те са хора, и техните възможности са ограничени.

3. Винаги вземайте участие, като гласоподавател в избирателния процес. Гласувайте за този който ви обещава най-много. По този начин шанса да изпълни някое от обещанията си е най- голям.

4. Ако някой от тях забогатее по-времето ,когато е бил на власт не му търсете сметка и не го корете, разберете и той е човек като вас, просто се поставете на негово място.

5. Ако някой политик ви каже, че вие не сте компетентен и не разбирате тънкия смисълна законите и начина на управление, не се обиждайте а го приемете като зрял човек.

6. Ако някой бизнесмен не спазва законите на трудовото законодателство, не бързайте да обвинявате управляващите, те са толкова малко а закононарушителите толкова много. Бъдете търпеливи ще дойде и неговият ред. Пък и кой ви кара да работите за него, винаги можете да си смените работата.

7. Не чакайте политиците да решат всичките ви проблеми, те си имат тяхни по-глобални проблеми за решаване.

8. Ако искате да изнесете информация за злоупотреби на висши политици в световните медии, първо помислете как ще се отрази това на имиджа на България, бъдете патриот.

9. Ако някой политик ви поиска пари за да ви свърши услуга, не го приемайте за корупция, просто в днешно време за всичко се плаща.

10. Когато ви се налагат допълнителни данъци и такси, не бързайте да обвинявате политиците. Пуснете телевизора и слушайте новините там ще ви обяснят всичко. Просто затегнете коланите.

11. Бъдете търпеливи и проявявайте разбиране към всички недостатъци на политиците. Не забравяйте само Бог е съвършен.

12. Винаги давайте възможност на новите политически течения да покажат умението си да управляват, като гласувате за тях по време на избори, така ще знаете, че никой не може да ви обвини в закостенялост.

Advertisements