Всеки от вас е чувал какви ли не неща за тайните братства – масони, илюминати, тамплиери,, франкмасони и др.,които дефакто са оплетени като свински черва, но малцина са тези които могат да познаят че даден човек е масон, докато общуват с него. Сега аз ще ви разкрия тайните знаци по които се разпознават  българските масони стъпка по стъпка:

Първо – Тайното ръкостискане – двама масони се ръкостискат, като използват само палеца, показалеца и средния пръст. Те си улавят взаимно палците все едно, че държат кристална чаша за вино и тихо прошепват „Дзънн“. Следващата стъпка е тайното потупване по гърба в основата на седмия шиен прешлен, все едно, че потупвате някой който се е задавил. Следва тайната целувка на братята, всъщност това е една голяма заблуда, защото тайна целувка няма, а всъщност това е едно тайно дъхване, за да усети събратът по дъха на изпитото вино от коя ложа сте.

Например масоните от района на Сандански, Петрич и Мелник от ложата Перун вонят на стара мелнишка лоза, а тези от Старозагорско от ложата Августа Траяна на Кадарка и т.н. След тези първи стъпки на разпознаване те се поздравяват със своя девиз “ IN VINO VERITAS“ и вече могат спокойно да седнат на една маса и да продължат със взаимното опознаване.

По време на вечерята те трябва задължително да вдигнат от свойте тайни тостове(наздравици) като:“Да пием за нашите гробове! Гробовете в които ще положат тежките ни ковчези, направени от стогодишен дъб, който утре ще посадим от окапалите жълъди!А като умрем да напълнят ковчега с ракия и така след 1000 години  ще ни намерят красиви като другаря Ленин.“

Разбира се в масонството е много важна йерархията най ниската степен е алкохолик-чирак, следва калфа-пиянде и майстор-пияч. Начело на българското масонство стои Великият пияч от Великата Бъчва при Голямата Изба. Следва Великият Дегустатор; Великият Ракиджия и Синовете на Великата Мечка.

При усърдно пиене членовете на братството получават почетни знаци – сребърна чаша, златна бъчва и меден казан за ракия. Великият пияч от Великата Бъчва при Голямата Изба държи най-свещената реликва на българското масонство, която малцина са имали блаженството да видят, а именно позлатената глава-чаша на Никифор I Геник, която всъщност е обкована със сребро, но за да се поддържа легендата не се показва публично, тази чаша е много скъпа за българските масони и те и се кланят, защото само поради намесата на Никифор, Крум не успял да изкорени напълно българските лозя.

Нашите разкрития няма да са пълни, ако не разтълкуваме и техния герб. Той представлява обърната кристална чаша за вино поставена върху лъжица и вилица образуващи тъп ъгъл на фона на кръгла чиния за салата. В неправилният четериъгълник образуван от лъжицата, вилицата и стените на чашата  е вписана латинската буква G означаваща гроздобер.

Българските масони са въвели и една уникална измервателна единица, с която измерват собственото си достойнство – килограм на линеен сантиметър. Всъщност както по-интелигентните от вас са разбрали българските масони са просто едни алкохолици и чревоугодници.

Реклама