Искам да благодаря на премиера по няколко причини:

-Защото ги би, би ги, та замалко той да влезе в затвора, а не те. Добре, че съдебната система ни е скапана та му се размина, щото сега какво щяхме да правим с премиер затворник?

– Защото мразя Доган, а той го би и сега ще му събори оградата и караулката на сарая, да види той добре ли е да се краде и да се погазват законите, на ти сега ограда Доганчо. Нямааа, сега всички ще те виждат, че и караулката ще ти бутнат, та да нямаш охрана. Така е, като не си държиш парите в СИБанк!

– Защото взе на царя горите! Чак ми иде да извикам – „Хей Балкан ти роден наш! Колко мъки знаеш, колко тайни криеш?“

– Защото провежда политика за намаляване и унищожаване на скапаните и безполезни пенсионери! Само искат да лежат и да ядат! Цял живот се били трудили, че като сте се трудили, кво сте напрайли бе? Де са ви постиженията, вижте докъде докарахте държавата с вашия труд! Айде сега на работа да си поправите грешките.

-Защото иска да въвежда нови технологии! Да невярвате, ама ГМО са най-новите технологии. Но ние сме традиционалисти, закостенели малоумници, искаме традиционни култури, биологично земеделие. Света се развива, ей! Прости хора сте, не разбирате от наука. Това ни е шанса да изпреварим в развитието дори и природата!

– Защото провежда политика на задържане на младите българи и изобщо на българите в България. Искате да бягате а? Щом искате ще си платите, а ако вече сте избягали, но случайно се приберете пак ще си платите. Тя нашта държава да не е обществен парк, влизаш разпищолиш се, изхвърлиш си боклука и после,айде в чужбина. Не става!

– Защото върна народа към вярата. Да, сега няма болници и хората ходят в църквите да се молят, или да умрат, или да оздравеят. Забравили бяха те Бога, разчитаха на премиера! Безверници, Еретици, мръсни атеисти! А сега, да ви видя как ходите и по врачки и по баячки и при екстрасенси. Къде ви е прехвалената модерна медицина. Ако нямаш къща с голям двор и хеликоптер не може да ти помогне.

– Защото е прост човек, излязъл от простия народ и управлява с прости хора, прости хора. Защото мисли просто, говори просто и праща прости хора да ни представят в Европа!

Просто му благодаря!

Advertisements