Банкерите са кожодери, но има начини да не им го върнем  . . . Кредита!

Отидете в местния психодиспансер и помолете да ви картотекират като луд, със задна дата, отпреди датата на която сте теглили кредита. Когато от банката заведат дело срещу вас и ви изпратят съдия изпълнител, представете вашето медицинско, че сте душевно болен и не можете да носите каквато и да била отговорност за постъпките си. Отстоявайте, че вината не е ваша а на банката, която отпуска заеми на всеки дотатъчно луд да поиска такъв и то без да извърши проверка на душевното му състояние, и така възползвайки се от болеста на хората тя ги мами най-безочливо, в името на печалбата на всяка цена.

Подайте оплакване в комисията по защита от дискриминация, защото се чувствате десриминиран, че банкерите си търсят кредитите от вас, а от кредитните милионери още никой не е накаран да си върне кредита. Кажете, че сте готов да върнете кредита при условие, че и кредитните милионери си върнат своите, или сте съгласен да отговаряте, ако и на вас ви отпуснат кредит от няколко стотици милиона.

Ако познавате и други длъжници към същата банка, то съберете се колкото можете повече и подайте колективен иск в съда срещу банката, затова, че ви е измамила, като ви е заблудила, чрез представяне единствено на примамливите страни на сделката, а другите умишлено е покрила, действайки целенасочено във ваш ущърб. За доказателство можете да използвате която и да е реклама на банков продукт излъчена по телевизията или да изпратите фалшиф клиент в банката , който да запише разговора с кредитния консултант и да го представи като доказателство в съда.

Ако имате ваши колеги, които са теглили кредит, но поради кризата, не ви изплащат заплатите или пък са ви съкратили. Подайте колективен иск, да държат отговорен за вашия кредит и вашия работодател, който е гарантирал за вас пред банката, като е дал документи доказващи вашия доход, на чието основание ви е отпуснат кредита, особенно, ако става въпрос за овърдрафт.

Успех и мамицата им Банкерска!