Ето какво може да се направи, за да унищожим тумора Ахмед Доган:

Първо, тъй като Доган претендира, че партията му не е създадена на етническа основа, ние трябва да се възползваме точно от това негово твърдение, като всички отидем и подадем молба за членство в ДПС по места. Под всички имам в предвид тези, които наистина искат и смятат, че Доган и партията му обслужват чужди интереси и действат в ущърб на интересите на Българската държава. Това трябва да стане организирано, като предварително се съберете и обсъдите предложението, като, когато подавате молбите си, това не трябва да стане вкупом, а всеки поотделно на различни интервали от време,за да не се набива на очи.

Ако молбите ви бъдат отхвърлени, тогава вече заедно, трябва да подадете жалба, че сте дескриминирани на етническа основа, като представите за доказателство, това, че не ви се дава право да сстанете член на ДПС и следователно тя е етническа партия. Колкото повече хора участват в тази акция, толкова по-добре.

Ако молбите ви бъдат приети, тогава трябва отвътре да действате за  постепенно завземане на структурите на ДПС, като се опитвате да добиете мнозинство в съответното поделение на партията и дефакто отнемете реалната власт на тези използващи етническия мотив, като консолидиращ поддръжниците им. Така постепенно ДПС ще стане наистина национална партия, а лидерите и идеолозите и ще бъдат отстранени от реалната власт.

Ако някой от власт имащите, наистина иска да се справи с Доган то тогава трябва да следва няколко стъпки:

Първо- Трябва да се спрат финансовите потоци на партията идващи от нерегламентирани източници така наречените обръчи от фирми. Всяка една организация основана предимно на финансов интерес рухва, когато няма свеж приток на пари.

Второ – Със все същата цел, отнемане на финансовия гръбнак на партията. Трябва да се започнат обстойни проверки на всички имоти  притежание на, и сделки извършени от името на: партията, нейните лидери и приближени. Като при констатация на нарушения, имотите се конфискуват , а така също и приходите от незаконни сделки.

За да се победи напълно Доган, трябва всяка една организация ,била тя партия  или под някаква друга форма, решила да се изправи срещу него, да развие свои центрове, там където той е най-силен и да прави всичко възможно да привлече към себе си неговият електорат. Това може да стане, чрез детайлно запознаване с проблемите на електората на Доган , като при възможност се работи за решаването на тези проблеми, показвайки че решението идва не от Доган а от Вас. Само така можете да се преборите с него там където той се смята за най-силен.

Трябва да знаете, че структурата на Доган, ДПС, е основана на множество по-малки звена, звена налични във всяко село в района който той контролира и не само там. Това е структура на прекия контакт, като тези звена постоянно се обикалят и напътстват, там се води диалог и се разчита на личната среща, лице в лице. Ако искате да го победите трябва да развиете организацията си по подобен начин.

Във никакъв случай не дествайте на етническа основа и не позволявайте дискриминация и различно отношение към хората  изповядващи различна религия или имащи друго етническо самосъзнание. Не правете от никого насила българин, просто му решете проблемите или му помагайте да се справи с тях.

Ако изпълните по-горе изложените точки, вие ще имате победата на ваша страна и ще принудите, Доган и идеолозите му, да се свият до първоначалната си нелегална терористична структура наречена ТНОДБ – „Турско национално освободително движение в България“

Advertisements