Бате Бойко попита българския народ: “Аз като протестирах 20 години, вие къде бяхте!? Мълчите! Аз ще ви отговоря, щото вие само знаете да критикувате, да чакате наготово и да гледате сеир. Вие, драги ми сънародници, работихте безропотно за същите престъпници работодатели, за които и в момента продължавате да работите. Оплаквате се, че не спазвали трудовото законодателство – ами що им работите? Напуснете, стачкувайте, търсете си правата – или искате някой да дойде да ви оправи? Готованци сте вие, не ви стиска да се борите, само знаете да хленчите и да търсите вината в другите. Вие сте си виновни и ако искате промени, сега трябва да им потърсите отговорност на тези, дето продължават да ви подтискат и да ви заблуждават. Къде сте? Не ви виждам да протестирате, а да чакате НЕЩО да се случи. НЯКОЙ да ви оправи!

Кой бе, мои виртуално протестиращи сънародници? В интернет е лесно – излезте на улиците.  Страхувате се да не си изгубите работата, ама то без жертви не може. Спрете да работите за изедниците, дето само ви изстискват, нека да фалират. Да дойдат други, свестни бизнесмени. Да не мислите, че тези ще отидат в чужбина да си развиват бизнеса. Че кой ще ги търпи там да не спазват закона. Виж, при нас идва чуждата измет да развива бизнес и знаете ли защо? Защото сте с робско мислене, защото сте безропотни и продажни, защото се правите на хитреци, а всъщност сте глупци, прекарващи сами себе си. И не само това. Елате пред съдебната палата да ги питате тея корумпирани продажни съдии между които щъкат още бивши агенти на Държавна сигурност, какво правят там? Изгонете ги от удобните им кресла и поставете на тяхно място нови непросмукани от покварата на продажността човеци. Но на вас ви е по-лесно да гледате сеир.

Вижте, викате, ТОЙ ги хваща а ТЕ ги пускат, и се смеете. На кого бе, смешници, се смеете? Те продължават да показват безскрупулноста си, а вие гледате сеир , все едно гледате турски сериал. Глупавички сте вие, простички. Вашите бивши управници изпратиха децата си да учат в чужбина и ги подготвиха отново да ви управляват. Не вярвате ли? Ами погледнете ехидната усмивка на Сергейчо. Откъде се пръкна, чий възпитаник е? Ами тоя, дето от СДС-то искаха да ви го сложат за кмет на София, Мартин Заимов, той от къде е, чий син е? Ами другите нови лица, дето излизат и ще излизат, откъде произлизат? Хайде вложете малко мисъл, малко идеи. Децата на тези, дето ви управляваха и грабиха досега, отново се готвят да ви управляват и грабят. Те отидоха, изучиха се в чужбина на ваши разноски и сега се връщат да ви оправят.

А вашите деца, къде са? И те ли са в чужбина? Мият чинии, гастербайтерстват и викат „Ще се върнем като се оправи България”. Демек, готованци са, отидоха да живеят наготово, в уредени държави, вместо да си оправят тяхната къщичка. Чакайте ги да се върнат, ако си нямате работа. Ама няма да се върнат, защото не са научени да се борят, не знаят как, не им стигат силиците. Могат само да бягат и да слугуват на новите си господари. Я ми кажете, вие колко пъти и къде сте протестирали, без да броиме протестите на маса с чаша в ръка. Там сме силни. Водим световната класация. Лесно е да се бяга, ама тея дето останахте в България и това не можете да направите, и знаете ли защо? Защото сте бездарници, не можете да правите нищо, не се котирате на световния пазар. Там никой няма да ви даде нещо наготово.

Затова си седите тука и чакате, гордеете се че сте търпелив народ, ама май добре го е казал Славейков: ” Не народ, а мърша.” Пак ли не вярвате? Ами вижте се къде живеете. Сред боклуците – и тях чакате някой друг да ви ги изчисти, да не си оцапате ръцете. Иначе недоволствате, ама продължавате да си хвърляте боклуците през терасите. Да ви ги чистят циганите. Срамота.

Ами майките? – и те искат. Я ми кажете бе, майки български, какво сте направили за бъдещето на децата си, докато чоплите семки в парка, чатите си и клюкарствате? Колко от вас се борят с неправдите дето ви заобикалят? Май 20 – 30. Колко от вас знаят какво правят децата им, какво учат с кого се срещат. Децата ви, пият, е*..т се и се дрогират, а вие гледате турските сериали и въздишате по виртуалните им проблеми, докато затъвате в блатото на собствената си действителност.

Всички вие искате по -добро бъдеще, ама ако може някой друг да се пребори за него. Не става, скъпи ми сънародници. Казвате, драги ми Бай Ганьовци: “И ти, и ония са маскари”, а аз ще ви кажа: “И преди, и сега сте си будали”. Пък вие ако искате се сърдете, докато разни бивши ченгета – псевдо журналисти – ви промиват мозъците и ви манипулират така, както им е изгодно. Огледайте се да видите колко от тези, дето ви дават акъл, са все бивши кадри на ДС? Да изброявам ли: агент Гоце – президент, агент Сава – лидер на ДПС, агент Ивайло – водещ журналист, и още, и още. Ритници ви трябват на вас, ритници и пестници, или докато умрете, или докато почнете да се защитавате.

 

Advertisements