Днес в България не е престижно да си майка, престижно е да си проститутка, а и е доходоносно. Затова масово българските жени се ориентират още от ранна детска възраст към най-старата професия, порфесия доказала се през вековете. Професия устояла и на научно-техническия прогрес, който все още не е успял да измисли достоен заместник на проститутката. Въпреки, че в България, проституцията не е законна, тя не е и незаконна.

Ще попитате: “ Как така?“, ами просто е! Коя незаконна дейност се рекламира открито  във вестниците и интернет, че си оставя и телефоните ако искате да си поръчате?Вземете само вестник „Позвънете“ или пък напишете в търсачката – компаньонки, ескорт, секс и ще бъдете зарити с предложения, кое от кое по-предизвикателни.   От плодовете на нейният труд се възползват, както политици така и отрудени работници. В България има проститутки за всеки джоб. От промоционалната свирка за два лева на околовръстното до хиляди евро за една нощ с определени светски дами от висшето общество.

Проститутките в България са толкова многобройни, че са превзели и други професии. Станали са един вид мултифункционални. Имаме си проститутки-масажистки, проститутки-екзотични танцьорки, проститутки-стриптизьорки, проститутки-певици, проститутки- модели, дори имаме и ученолюбиви проститутки, който проституират за да вземат висше образование и то подтиквани от преподавателите си. Българските проститутки са толкова многобройни, че не само задоволяват търсенето на вътрешният пазар, но осъществяваме и успешен износ в Европейският съюз.

Единственото обаче, от което проституткикте бягат като дявола от тамян, това е майчинството. А горките, все по-малобройни български майки, избрали не да продават тялото си, а да го отдадат за отглеждането на един нов живот, те губят битката с проститутките. Кой ги ебе българсксите майки?Тях  само ги ебават! Но това не е всичко, освен, че е доходоносна, професията проститутка не се облага с данъци, защото е незаконна. А не можеш да обложиш законно с данък нещо което е незаконно. После се чудим, защо толкова много българки упражняват тази професия!

Благодарения на проститутките България си е спечелила име на страна, където можеш да имаш и то на сравнително евтина цена, едни от най-красивите жени на света. Защото всепризнат факт е, че българките са красиви. България се превръща в своеобразен Тайланд на Европа. В България процъфтява туризма, но не кой-да е, а секс туризма. Затова имаме и толкова много хотели по черноморието и другите курорти, защото имаме много проститутки. Кой ти се интересува от природата?

Българските държавни мъже си затварят очите и отварят обятията си пред цялата тази проституция. Ако ги питате те нищо не знаят, не са подозирали даже. А достатъчно е да се качат при кой да е таксиметраджия и да го попитат, къде са най-добрите проститутки, за да започнат круиз сред нощните клубове на България. Да, таксиметраджиите и те си изкарват допълнителни доходи, дали в натура дали кеш, в зависимост от предпочитанията им, за всеки доведен клиент. И те се хранят от проституцията.

Защо нашите държавни мъже, не вземат да я узаконят и да я обложат с данъци? И приходите от тези данъци да отидат за майките. Така без да са проститутки и те да вземат някой лев от тая ебана държава. Това обаче, надали ще стане. Властта пипа само клубовете на противниците си. Октоподи – моктоподи. Проститутките , дето са за собствена употреба се радват даже и на медиен комфорт. Ако господин министъра на вътрешните работи(демек министъра на гинекологията) не знае къде са аджеба проститутките ей му един списък с линкове. Да гледа и да си избира: