Ще търсим извънземен разум който да инвестира в България, това стана ясно след изявление на  министърът на икономиката Делян Добрев по националната телевизия. След обещаващата идея за изграждане на писта за Формула 1 и въпреки провокациите в пресата, поради отказа на неразумните земни жители да повярват, че са възможни такива инвестиции в българската икономика, ние разумните политици решихме да обърнем поглед към звездите, с надежда да дойде разум от там.

За целта е нужно просто да предоговорим с руската страна условията за изграждането на АЕЦ Белене, като им предложим далеч по-разумното решение, да се използва вече изградената площадка за централата, като основа за изграждането на един модерен космодрум, подобен на този в Байконур. Ще започнем да развиваме програма за търсене на извънземен разум, равен по разумност на българският политически гений, чието олицетворение е нашият премиер, а средствата за търсенето ще набираме чрез развитието на космически туризъм. Така България, която е една призната туристическа дестинация, всепризнат енергиен център на Балканите, кръстопът между западния и източния свят, ще стане и своеобразен портал към Вселената.

България ще заеме своето достойно челно място сред космическите държави и ще прибере милиони евро от желаещи платежоспособни бизнесмени, които и сега се блъскат за билети за космически пътувания. България ще докаже, че и държавата може да развива частен бизнес и че всъщност разлика между двете понятия не може да има, защото ако не съществува държавата не би съществувал и бизнеса, за разлика от назадничавите разбирания на претендиращите за разум арабски бизнесмени, които даже и не са шейхове.

Правителството ще може да изпрати свое послание, подобно на плочата от която звучи песента „Излел е Дельо хайдутин“, на която плоча ще бъдат записани политическите възгледи на правителството, нашите икономически и социални програми. Всеки министър ще направи специално обръщение към извънземния разум, излагайки своите идеи и възгледи, приканвайки го да инвестира в неговата сфера. На плочата ще бъде записан и химна на МВР изпят от Веселин Маринов, който представлява своеобразна информация за постигнатото ниво на сигурност в България, което гарантира извънземните инвестиции.

Би могло да се изпратят в Космоса и мостри от продукти с марката „Стара планина“, както и млечни продукти направени от 100% прясно мляко, като основен коз ще бъде уникалното българското кисело мляко. Те може да бъдат съпроводени от огромен рекламен транспарант изобразяващ български столетник консумиращ горепосочените хранителни продукти, докато работи на полето. На транспаранта ще бъдат изобразени хванати ръка за ръка, земеделският и социалният министър под девиза: „Ние не се пенсионираме – ние работим, защото се храним здравословно. Ако сте разумни пробвайте и вие.“

Към проекта, ще привлечем и многобройните български, екстрасенси, контактьори, гадателки, пророчици и всички останали разумни хора, търсещи или вече осъществили връзка с извънземен разум, отговарящ на тяхното интелектуално ниво.

Дори и да не открием скоро разум, отговарящ на нашето ниво на мислене, то и самият космически туризъм, би бил достатъчен за съживяване на българската икономика и излизане на страната от кризата. Представете си, колко нови работни места, ще бъдат открити за обслужване на космическият бизнес. Ще изградим първите космически магистрали, първо до Луната, после до Марс, а защо не и до Сириус. България ще стане своеобразен център на космическите технологии и хиляди емигранти от Западна Европа и САЩ ще се редят на опашка пред Божидар Димитров, желаещи да получат българско гражданство, да станат граждани на първият Вселенски икономически съюз.

Advertisements