Здравната министърка е била изнасилена днес по обяд, съобщиха от МВР. Извършителите са задържани и срещу тях е повдигнато обвинение за предумишлено убийство по особенно мъчителен начин. Обвинението е такова, понеже, извършителят на акта е болен от СПИН. Изнасилването е било предварително планирано и замислено от организирана престъпна група от пет раково-болни и един спинозен. Раково болните са имали за задача да държат жертвата да не се съпротивлява, докато заразоносителят е трябвало да извърши акта на заразяване. Според разследващите, изнасилването не е било породено от сексуално привличане, а от омраза. Според тях, основният мотив на извършителите е отмъщение поради неуредиците в здравеопазването предизвикани от хаотичната здравна реформа, тъй като и на петимата извършители са били спрени животоподдържащите им лекарства, понеже здравното министерство не било провело навреме търга за доставчиците на животоспасяващите медикаменти.

Според извършителите обаче, това не е точно така. Те обясниха, че са имали предварително уговорена среща със здравната министърка, за да обсъдят гореспоменатия проблем с достъпа им до лекарства. Още от самото начало на срещата, здравната министърка излъчвала особенно сексуално присъствие, породено от тайнствената и усмивка. Докато те излагали пред нея проблемите си, тя продължавала окуражаващо да се усмихва без да проронва нито дума. Тази нейна усмивка, породила огромно сексуално напрежение в кабинета, на което болният от СПИН представител не успял да издържи, като се има в предвид продължителното му полово въздържание наложено от болеста му. Според тях, министърката е приложила сексуален тормоз, усмихвайки се като несравнимата Мона Лиза, и то съвсем съзнателно.

Самата министърка беше лаконична в коментара си заявявайки че: „За пръв път в живота ми, ми се случва нещо толкова хубаво, с такива ужасни последици.“

Вътрешният министър, благодари на спецполицаите участвали в акцията по задържането на извършителите. Той заяви, че имайки в предвид скороста на българското правораздаване, очаква извършителите по-скоро да умрат отколкото да получат ефективни присъди, което ще бъде едно поредно бягство от така желаното от народа правосъдие.  Единствената му надежда все пак извършителите да си получат заслуженото е в ръцете на жертвата, която трябва да осигури, вече така нужните и на нея самата животоподдържащи медикаменти, за да може и извършителите да доживеят да бъдат осъдени и да излежат наказанията си.

Advertisements