Вие искате да сте роб!? Вие искате да ви тъпчат!? Вие сте мазохист!? Вие си търсите строг господар!? Вие обичате да ви ебават!? Вие обичате да ви лъжат!? Вие обожавате да ви глобяват!? Вие искате да се гаврят с вас!? Вие сте съгласен да ви осигуряват на смешна заплата!?Вие искате да се мъчите!? Вие си търсите постоянна работа, работа до смърт!? – Присъединете се към екипа роби на веригата хранителни магазини ProMarket.

Ние ви предлагаме: Най-ужасните условия на труд! Най-големите глоби! Най-ниските заплати в София и страната! Най-откровенното неспазване на трудовото законодателство на Република България!

Ние сме: Най-недосегаемата бизнес структура в държавата! Ние работим НАД Закона! Ние имаме собствени закони!Ние знаем на кого да платим за да не ни безпокоят!

Нашият девиз е: „Да продадем и боклуците!“

Наши партньори са: Българското правителство; Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“; Министрество на труда и социалната политика; И всичкиостанали  продажни държавни служители!

Елате станете наш РОБ!!!

С неуважение и пренебрежение: Митко и Теодора Самоковски – едри бизнесмени с неясен произход на капитала, видни стълбове на сивата икономика в България и коректни партньори на сенчестия бизнес!

България е наша, Вие сте наши!

Реклама