България ще се включи в усилията на международната общност за освобождаване на Либия и нейните петролни залежи от окупацията на режима на Либийският диктатор Муамар Кадафи, заяви днес говорител на външно министерство. Участието ни ще бъде хуманитарно и ще се изразява в изпращането на контингент елитни проститутки, чиято цел ще бъде да се грижат за здравословното психическо и физическо състояние на военнослужещите,чрез освобождаване по естествен път на натрупаното напрежение при завръщането им от военни операции на Либийска територия.

Външният министър заяви, че вярва в способностите на нашите любовни жрици, които нееднократно са се доказвали като едни от най-умелите в своята професия в целия свят, за което говорят и доходите получени от засиления секстуризъм през последните години в България успешно конкуриращи тези в Тайланд. Проститутките ще се набират лично от вътрешния министър Цветан Цветанов и доскорошния октопод Алексей Петров, чрез обиколка на столичните, пловдивските и варненските елитни клубове за сексуални услуги.

Столичния кмет Фъндъкова, също обеща да се включи в кастинга на проститутки,като пое ангажимент лично да посети студентски град и да даде шанс и на непрофесионалстки да участват в тази мисия, тъй като по нейни данни получени от депутати от различни политически сили, там могат да бъдат открити истински корифейки в древната професия.

Италия приветства инициативата на България, като лично премиера Силвио Берлускони обеща да се заеме с прегледа на избраните проститутки. Той също заяви, че вярва в способностите и отдадеността им, тъй като лично нееднократно е имал възможност да се наслади на качествата на техните умения.

Към момента, единственно френският президен Никола Саркози, се е изказал предпазливо по отношение предложената от България невоенна помощ за освобождаването на Либийският петрол, тъй като се съмнявал, че под тази стъпка може да се крие опит за връщане на част от репатрираните преди известно време от Франция български цигани, много от които са се занимавали точно с тази професия.

Изненадващо и българският министър на финансите Симеон Дянков, подкрепен от своя колега отговарящ за икономиката и туризма Трайчо Трайков, изразиха своето несъгласие с изпращането на елитните ни проститутки зад граница, тъй като това неминуемо щяло да се отрази пагубно на туристическият бизнес и икономическата стабилност в страната, а от там и до намаляване на доходите в бюджета. Те предложиха да се направи програма, „Проститутки срещу петрол“, която да компенсира в известна степен негативното влияние на отсъствието им върху икономиката и да спомогне за спада на цените на петролните продукти и потушаване на общественото напрежение в тази насока.

Премиерът Борисов одобри предложената от двамата министри идея и обеща лично да се включи в подбора на проститутки, като покани и консултанти от западните държави, така че да получим възможно най-голямо количество петрол, докато освобождаваме Либия.

Advertisements