„Правителството е на крачка от пълна победа над организираната, неорганизираната, спонтанната, битовата, селската, циганската, градската, международната, народната, всенародната, работническата, предприемаческата, научната и бизнес престъпност в държавата – заяви на пресконференция вътрешния министър и вицепремиер Цветан Цветанов – Нашата умела борба с престъпността сведе контрабандата до невиждани равнища, на път сме да премахнем тютюнопушенето за сметка на наркотиците, унищожихме гадните салами, фалшивите млечни продукти и дребния бизнес. Смазахме Читанката, увеличихме проституцията сред подрастващите и намалихме възрастовата граница за педофилията. Няма вече гаржданин, който да не е принуден да стане престъпник. Ние приехме редица закони, подзакони, надзакони, междузакони, регулации, разрешителни, забранителни, лицензи и други законови актове, така щото да не остане никаква възможност на гражданите да живеят спазвайки закона.

Една от последните ни знакови операции е успешното превръщане в престъпници на работници от БДЖ, които с помощта на икономическата политика на нашето и предшестващите правителства успяхме да доведем до ръба на оцеляването и така да ги принудим за да оцелеят да прекрачат закона. Ето, че днес съм щастлив да обявя, нашата пълна и всеобхватна победа над престъпността. Днес по обед, последният честен гражданин на България, беше принуден да ограби банка за да оцелее, но ние в момента сме го обградили вътре и той няма никакъв шанс. Той вече е престъпник. Вече, никой няма право да сочи нас управляващите и цялата политическа класа като престъпници, защото сега всички в тази държава са престъпници, без изключения.

От настоящия момент, всякакви флашки-млашки, грами, стенограми, писма, Уикилийксове, Болканлийксове, компромати- момпромати и други средства целящи очернянето на правителството, депутатите, политиците и другите ВИП-персони, губят своето значение. Вече не само НИЕ  и ВИЕ сте престъпници. Добре дошли в престъпния свят. Ние победихме престъпността, защото престъпността вече е навсякъде и няма къде да се скрие. Сега всеки може да бъде арестуван по всяко време, на всяко място и по всякаква причина, в момента в който това ни е необходимо. Вие сте престъпници и ние сме престъпници, но има една голяма разлика между нас и тя е, че Властта е във нас!“

Advertisements