Черен ден за българската политическа класа се оказа днешният 10-ти юли. Лидерът на БСП бере душа в правителствена болница, след като пипнал неизвестен вирус докато бил на почивка на Карибите. От американското посолство предполагат, че става въпрос за модифициран вариант на свински грип, който е все още в процес на разработка и обещаха да разследват как се е появил на Карибите. Вирусът носи лабораторното название BSP1M  и все още не е пуснат официално за разпространение, тъй като няма подготвени ваксини, а и все още не са ясни всичките му странични ефекти. Странна злополука сполетя и бившите коалиционни партньори на Станишев.

По време на оглед на царските гори с цел набелязване на дървета за санитарна сеч, Доган и Царя били затиснати от огромно изсъхнало дърво, което не било отсечено по време на предишната санитарна сеч заради протести на еколози. Премазани са краката и крилата на Ахмед Доган, извадено му е едното око и белият му дроб е пробит. На Царят му е сплескана главата и са му счупени три шийни прешлена, единият му крак е ампутиран, а в момента докторите се опитват да спасят дясната му ръка от подобна съдба.

Злата съдба не подмина и премиера Борисов. Докато бил на обиколка из родопския край, той попаднал на едно от последните оцелели сравнително големи и населени села, но за негово нещастие в селото нямало телевизори и вестници, и селяните не били надлежно уведомени за неговите постижения в сферата на инфраструктурата. Когато той започнал да се хвали, как им построил метро в София и магистрала до морето, простите селяни решили, че им се подиграва. Чашата обаче преляла, когато премиера обещал да им построи църква и да им изкопае мощи на светец които да творят чудеса и да заместят закритата здравна служба в селцето. Тогава селяните които били мусюлмани, се почувствали обидени на верска основа защото взели предложението на премиера за оскърбление относно възможностите на тяхното божество Аллах и неговият пророк Мохамед, благодарение благоволението на които те и днес оцелявали без лекарска помощ. Истински джихад настанал, селянин камикадзе се взривил и помел охраната на премиера, така разчиствайки пътя той позволил на останалите яки родопски българи да хванат Бойко и да го смелят от бой, като благодарност за метрото и магистралата. За щастие един от охраната преди да предаде богу дух успял да звънне на пилота на правителствения хеликоптер и така да повика помощ и спаси безценната душа на премиера Борисов.

Същевременно лидерът на партия Атака, Волен Сидеров бил побит на кол в столичния квартал Филиповци, след като по погрешка се озовал там. Яне Янев е разкъсан от улични кучета които били раздразнени от неистовите му крясъци срещу столичната кметица.  Иван Костов е намерен убит в Борисовата градина, според очевидци извършителите са група скинхедс които редовно пребивали цигани и педераси шляещи се из парка. Президента Първанов също е мъртъв в следствие на тежка катастрофа на кортежа му причинена от два турски тира чиито шофьори заспали зад волана и се блъснали челно във водещата кола и в колата на президента.

В този тъжен ден, поради липса на официално упълномощени органи, нашият блог призовава по случай тези тежки и нелепи инциденти, погубили цвета и надеждата на българската нация, да спрем да емигрираме поне за ден, а ако можете да устискате и за три дни.