Вицепремиера Цветанов побесня на заседание на висшия съвет на ГЕРБ и започна да псува като хамалин пред пенсия, след като бе прочетено писмо от бедни избиратели симпатизанти на партията с предложение да дари предизборно един от апартаментите си на нуждаещо се многодетно семейство. Лично премиера му е заповядал в унисон с про-християнската политика на правителството що се отнася до издирване и съхранение на свети мощи и реставрация на православни храмове, да направи един предизборен жест на християнско милосърдие и както пише в Библията, да дари единият апартамент на ближния си. Цветанов останал като гръмнат и не повярвал на ушите си, като в последствие се разкрещял:

“ Бедняците не са ми ближни и няма да им дам никакъв апартамент. Защо взехме тази власт, ако вместо да забогатяваме ще раздаваме това което сме събрали с много усърдие и труд на простолюдието. Кой ги е карал да раждат деца, като нямат пари? Нека първо да се научат да работят, да направят пари, пък тогава да правят деца. Те само искат, а като не им дадеш почват да крадат и да протестират и да ни искат оставките, ша им е`а майките прости. Добре, че е моята полиция да ни пази от тази излишна паплач. Не измряха ли вече, мамка им стара? Унищожихме здравеопазването, образованието, икономиката, тъпчем ги с отровни храни, влязохме в Европа белким емигрират, какво още искат? До моя апартамент ли опряха, несретници нещастни, майка им ша е`а боклуци прости. Вместо да раждат деца – да ходят да работят, а не да чакат наготово моя апартамент. Наближат ли избори  и все искат, искат, да е`а тарикатите да е`а. И те се изучиха, не им стигат едните обещания искат и кешовица, мама им стара. Ще им дам аз един апартамент – в Орландовци, два метра под земята, мама им да е`а гласоподавателска. Да им е`а и демокрацията и всичко. Само диктатура ще ги оправи, ще искат те моя апартамент, ще работят до смърт за хляб и вода и ще живеят в кучешки колиби, а децата им ще продаваме за органи. „

Премиерът го успокоил, че това е само временен жест, докато отминат изборите, а след това всичко ще му се върне двойно, ако не и десеторно.

Advertisements