Съвестни служители на „Нашата полиция“ спретнаха невиждана секс оргия в Нова Загора, по време на откриването на ремонтирания площад на града. Оргията е заснета от любителска камера и вече се радва на небивал интерес в социалните мрежи.

Случилото се е повече от показателно, за отдадеността на редовите български полицаи в борбата за запазване на политическата стабилност в държавата и душевното равновесие на премиера Борисов. Именно за да не се чувства той подразнен от присъствието на протестиращи, както това се случи в Шумен, те били инструктирани от най-висше место да не допускат протестни прояви, особенно издигане на плакати с протестни или подигравателни послания. Според личният лекар на премиера Борисов, неговото душевно равновесие било твърде разклатено през последните месеци и се нуждаел от пълно психическо разтоварване, а подобни необмислени протести биха могли да доведат до загуба на разсъдък и предприемане от негова страна на действия пагубни за българската държава, или пък което е още по-ужасно, до разтреперване на горните хващателни крайници, а от там невъзможност да пререже лентите на новооткриващи се обекти, което би лишило милиони граждани от хиляди километри магистрали и от разширенията на метрото.

Именно заради горните опасения, полицаите били строго инструктирани да не допускат такива пагубни за бъдещето на България прояви. И ето, че на въпросното мероприятие се появили тълпа хулигани носещи плакати, накърняващи честа и достойнството на негово всесилие бат Бойко. На плакатите пишело: „Бойко защо нямаме метро в Нова Загора?“, „Къде ни е магистралата до Луната?“ и „Даде ни магистрали, дай ни и бензин“, „Не щеме ний асфалта, не щеме ний пари. Къде са ни децата- в чужбина ги прати!“ и други такива бойкохулни излияния. Нашите полицаи безстрашно се хвърлили върху нарушителите на премиерското спокойствие и им отнели ужасните плакати.

Тъкмо когато служителите на реда решили, че са успели да изпълнят служебните си задължения, за техен ужас и за ужас на премиерското тяло, хулиганите съблекли връхните си дрехи и останали по тениски на които били изписани същите послания. Плоцаите не се поколебали нито за миг и успели навреме да разкъсат бойкохулните тениски. Но битката за душевното равновесие на премиера не приключила с това. Хулиганите събули панталоните си и останали по слипове на които пишело, с извинение за израза  – „Кур за Бойко“. Нашата полиция отново реагирала светкавично и гащите на хулиганите били отнети. Тогва обаче, на показ излезли именно онези анатомични части, които надписа определял като предназначени за премиера. В този решаващ и сюблимен момент, в този преломен исторически миг, когато се решавало бъдещето на нацията, нашите преданни милиционери проявили херойска съобразителност, свалили своите гащи, надупили се и поели органите целещи се в душевното спокойствие на премиерското тяло.

О, оргазмен миг! Стонове на наслада се понесли над площада и погалили нежните сруни на премиерската душа. Бойко спокойно прерязал лентата, припомнил за постиженията в асфалтирането на държавата и похвалил местните полицаи за успешната им борба с битовата престъпност.

Advertisements