Новоизбраният президент на България и бивша ирландска пастирка Росен Плевнелиев, разпространи в медиите хороскоп за България и българските граждани през 2012г. Според вещи в занаята астролози, хороскопа е направен изключително качественно и няма причина да не се приема сериозно от населението. Ето и пълният текст на предсказанието:

“ Новата 2012г. ще донесе на България и българите много промени. Свободното време на голяма част от българите ще се увеличи, но ще намалеят финансовите им приходи. Пенсионерите трябва да проявят повече усърдие в изучаването на йога-техники за забавяне на метаболизма, ако искат пенсията да им стига да покриват насъщните си нужди. Правителството ще направи всичко необходимо да съкрати броят на пенсионерите чрез налагането на естествения подбор. Голяма част от България ще бъде асфалтирана за да могат чуждестранните инвеститори да преминават свободно през страната в търсене на нови пазари. Българите трябва да се стремят да работят за надници не по-високи от 2 долара на ден, ако искат да са конкурентноспособни особено на китайската икономика.

През новата година България ще изнася шистов газ, а ще внася, пшеница, царевица, домати, краставици, чушки, едър и дребен рогат добитък и питейна вода. Фармацевтичния сектор ще отчете небивал ръст на продажбите на лекарства за онкоболни, поради това съветваме тези които не се разболеят да се преквалифицират като фармацевти. Метрото ще стигне до аерогарата и ще бъде обявено за осмото чудо на света,като мястото му ще се оспорва от автомагистрала Хемус. Бойко Борисов ще си отлее златна маска и ще я зарови на 200 метра встрани от строящата се автомагистрала Струма, за да отвлече вниманието на археолозите и ще успее да завърши магистралата в обещаните срокове.

Във връзка с изграждането на толкова много магистрали, ще се наблюдава небивал ръст на упражняващите най-древната професия, като в близост до магистралите ще възникват нови селища на надеждата в противовес на пустеещите села. По програмата за развитие на селските райони ще бъдат усвоени всички средства, които ще се използват за облагородяване и разширяване на гробищните им паркове, както и за да бъдат направени  те леснодостъпни за хората с увреждания.

Голяма част от българите които доживеят изграждането на магистралите ще се окажат неблагодарници и вместо да пътуват по тях с личните си автомобили ще предпочетат да инвестират в еднопосочен билет на нискотарифна самолетна компания. Ромите ще бъдат включени в плановете за съживяване на строителния бизнес, но облагите които ще получат от това ще са краткотрайни поради тоталната им неграмотност. Въпреки това и за тях ще има светли мигове, тъй като се очаква повишение на обърналите се в края на магистрала Люлин тирове натоварени с различни плодове и зеленчуци, както и на тирове с бяла и черна техника. Това ще доведе до съсредоточаване на ромският етнос изцяло в рамките на Филиповци.

Голяма част от българите от неромският етнос, ще проявят здрав разум и патриотизъм и ще се откажат да имат деца за да могат да се отдадат на работата си и да работят по 14 часа на ден, за да се съживи българската икономика и да се даде бъдеще на следващите поколения българи от ромския етнос.

Холандия ще бъде изхвърлена от Евросъюза под натиска на България, а Европейският съд за правата на човека ще бъде изцяло съставен от български съдии. В България ще се появят нови 240 милионера забогатели от консултантски услуги. Организираната престъпност ще бъде изцяло унищожена, като функциите й ще се разпределят между изпълнителната и съдебната власт. Всякакви опити да се попречи тази астрална прогноза да се сбъдне ще бъдат санкционирани като хулигански прояви на пияни тълпи, и ще бъдат остро заклеймени от Миролюба Бенатова и Николай Бареков.“