Президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев обяви по-рано днес, че собственоръчно ще санира сградата на Президентството. Той е решил да даде пример на българския народ как да се бори и постигне сам енергийна ефективност, която да го отведе по пътя към лелеяната енергийна независимост. Според хороскопа, който си изготвил сутринта, станало ясно, че именно сега е моментът за подобно мащабно и знаково държавническо начинание, тъй като Марс навлизал в съзвездието Зидар. Официалното откриване на дейността по санирането ще бъде утре сутринта в осем часа, като премиерът ще разбие бутилка шампанско в работната каска на президента и ще пререже лентата, с която ще са вързани двете му ръце, които се очаква да свършат цялата работа по санирането. Но ето и прочувственото слово-апел към българския народ, с което президентът ни приканва да последваме примера му и да вземем енергийната си независимост в свои ръце:

”Българи,

Днес рано сутринта получих просветление свише благодарение на своите шамбалалайски умения в изготвянето на хороскопи. Когато пуснах автоматичната програма за изготвяне на професионални хороскопи, която ми бе подарена от видния шамбалалаец г-н Ернст Мулдашев и която му е била предоставена лично от предците на човешкият род, населяващи енергийно независимата страна Шамбала, аз и за миг не предполагах, че това, което ще ми кажат звездите, ще има толкова общо с настоящата енергийна обстановка в страната.

Да! Днес моят най-добър президентски съветник, а именно шамбалалайската програма за изготвяне на хороскопи, ми изписа буквално следното: “Днес имате огромна възможност за видни държавнически дела по отношение на енергийната ефективност. Наложително е да инвестирате последните си средства в саниране на сградата, която обитавате, което ще доведе до широк отклик сред хората, които ви наблюдават. За да постигнете успех, е наложително да действате със собствените си ръце. По време на санирането ще бъдете изложен на огромен натиск от страна на външни сили, нежелаещи вашата енергийна ефективност, но ще го преодолеете. По време на санирането ползвайте лични предпазни средства, особено каска. Ако доведете до успешен край делото, си ще влезете в пантеона на заслужилите български личности. Има възможност да получите и допълнителни приходи, които да инвестирате в постигането на енергийна независимост, тъй като ще ви бъде направено предложение да станете рекламно лице на световна фармацевтична корпорация производител на водеща паста за зъби, но за целта не трябва да спирате да се усмихвате.”

И така, аз като един истински родолюбец и държавник не можех да пренебрегна гласът на Шамбала, още повече когато той се съчетава с нуждите на българският народ. Още утре в ранни зори аз ще започна с подготовката по санирането на сградата на Президентството. Обещавам на целия български народ, че ще доведа това въдхновено ми от висши сили дело до успешен край, независимо от усилията, които ще бъдат положени, за да бъда спрян. Смятам, че моето решение е едно истинско национално отговорно решение, в унисон с исконните национални интереси и с тези на Европейската общност като цяло.

Ще започна знаково, като санирам първо източната страна на Президентството, което да бъде един ясен знак към Русия, че вече нямаме нужда от нейните енергийни ресурси. Ще санирам северната част на Президентството, което ще покаже, че атомни централи вече не са ни необходими. Ще санирам южната част, за да олицетворя независимостта ни от петролните залежи на арабските държави. Ще санирам и западната страна, но ако моите западни приятели имат някакви възражения, може и да я разваля.

Но, уважаеми съграждани, аз няма да спра дотук. Аз ще санирам и пода и покрива. На покрива ще разположа соларни клетки, които ще захранваме от блясъка в очите си, и ветрогенератори, които ще работят с вятъра в главите ни. И това не е всичко, на мястото на фонтана ще издигна кула за хидрофракинг и ще газифицирам Президентството. Разбира се, ние не трябва да спираме дотук. Аз вярвам, че до 2020-та година нашите учени ще открият телепортацията , което ще е още една крачка по пътя към тотална енергийна ефективност и независимост. Разбира се, тогава метрото ще се превърне в един достоен паметник на усилията на нашият премиер, а магистралите ще станат алеи за разходка на гражданите на републиката и ще имат статута на гори.

Няма да спра и усилията си в търсенето на извънземен разум, сравним и превъзхождащ моя собствен. За целта в Президентството ще бъде оборудван стратегически пункт, в който ще работят най-видните български шамбалалайци, като маг Алена, Еленко Ангелов, маг Сибила, маг Селена, маг Боян и всички други магове, екстрасенси, баячки, врачки, гледачки, контактьори с отвъдното и с извънземните, които и сега контактуват успешно със сили непонятни и свръхинтелигентни. Това ще позиционира България не само като стратегически пункт за връзка с извънземни свръхразумни същества на картата на Земята, но и на картата на Вселената. Смятам, че за не повече от 5 години ние ще постигнем устойчив контакт и ще успеем да направим България център на извънземните инвестиции на планетата Земя, което ще доведе не само да енергийна независимост, но и до икономически разцвет.”

 

Advertisements