Внимание! Това е напълно реална обява.

Във връзка с желанието на Чергар да прекрати трудовите си взаимоотношения с настоящия си работодател, поради несъвместимост на характерите и разминаване в разбиранията за коректност, Чергар обявява, че си търси работодател.

Образованието на Чергар е следното:

Завършва основно образование по времето на социализъма.

Средното си образование добива в техникум по времето на господството на мутрите.

Висше техническо образование завършва, докато работи, по времето когато България закриваше главите по договорите за присъединяване към Европейският съюз.

В крайна сметка решава, че най-важно е самообразованието и се отдава на четене, като предпочита политическа и антична философия, антична литература – писма и диалози, научна фантастика, популярна научна литература, социологически изследвания на бъдещето и т.н.

Все още се образова в училището на живота, като се надява, че няма да го завърши скоро.

Професионален жизнен път:

Над 15 години прилага ефективно и съвестно придобитите по времето на учението умения, отначало с горещ ентусиазъм, който за съжаление работодателят му в последствие успя да угаси.

След приемането ни в Европейският съюз, установява, че нещата не са такива каквито му ги представят и от края на 2008 година започва да се изявява като блогър в българското виртуално пространство. Работата му като блогър води до няколко политически скандала, един от които на международно ниво. Огромна част от публикациите му се четат и споделят от българи живеещи по целия свят. Немалка част от публикациите му се разпространяват като истински новини, включително и от утвърдени журналисти. От началото на годината блогът му има близо 300 000 посещения, а за отминалата 2012г. над един милион.

Качества:

Лоялен в границите на морала, справедливостта и закона. Изпълнява добросъвестно и в срок поставените му задачи. Диалогичен. Умее да слуша и да разбира какво му се говори. С богато въображение и нетрадиционен поглед върху решаването на поставени проблеми. Не се притеснява да предлага идеи. Противник на крайното противопоставяне. Може да влезе под кожата на всяка една личност, да се постави на нейно място и да усети какво мисли.

Езици:

Български – има богат речник, но пропуски в граматиката относно употребата на пълен и кратък член, и пунктуацията.

Не знае компютърни езици, но може да работи с компютър.

Незадълбочени познания по Английски, Руски и Гръцки.

Интереси:

Следи внимателно, анализира и коментира, обществено-политическия живот в страната и чужбина.

Друго:

Има издадена книга – „Апокрифна реалност“, благодарение на издателство Библиоскоп. Книгата се разпространява и в електронен формат тук.

Има майсторска степен по Айкидо и познания по други бойни изкуства.

Шофьорска книжка няма, обича да ходи пеш.

Изисквания към работодателя:

Да знае точно какво иска. Желание за дългосрочно сътрудничество.
Редовно заплащане, включително на здравните и социални осигуровки.

Не на последно място:

Очаква заплащане на ниво не по-малко от помощта отпускана от трудовата борса на изгонен от парламента  депутат.

Забележка: Приема и работа на хонорар.

Покани за интервю изпращайте на ел. поща – chergari@gmail.com
На всички покани ще бъде отговорено.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени от честната ми дума и ще бъдат използвани единствено за осъществяване на настоящата цел.

П.С. – Моля всички мои читатели да разпространят настоящата обява. Благодаря Ви предварително.

Advertisements