655-402-asen-genov

Късно вечерта на 9 май, Ден на Европа и Ден на победата над Хитлеро-фашистка Германия, известният блогър Асен Генов е бил залят с червена боя от три лица. Самият Генов е известен със своите бояджийски наклонности, който изявява само върху беззащитни неодушевени предмети (паметници) символизиращи социализма и комунизма, и тяхната победа над фашизма. Тези негови безобидни наклонности обаче, явно са предизвикали чувство на обида сред симпатизантите на въпросните идеали и те са решили да отмъстят по този своеобразен начин. Трите лица са заловени и самоличността им е установена. Единия е про-руски сепаратист, другият Путинист, а третия – Голям рубладжия. И тримата са били закичени с георгиевска лента и са пеели руски песни за войната. Акцията е финансирана от Големия рубладжия, идейно и организационно подготвена от Путиниста и реализирана от про-руския сепаратист.

От показанията на тримата става ясно, че първоначалната им идея е била да боядисат паметник символизиращ победата на капитализма над комунизма, но поради липса на такъв се спрели на лицето Асен Генов, като символ на борбата на капитализма и демокрацията срещу социализма и народната власт. След като разбрали, че капитализма не инвестира в  паметници, трите лица са имали и идея да боядисат банка, но парите на Големия рубладжия не стигнали за толкова много боя, затова окончателно се спрели върху лицето Генов. Пикантна подробност е, че след като е бил залян с червена боя, Генов е бил вързан и с георгиевска лента на финтифлюшка. За съжаление, трите лица са били обилно почерпени и снимките, които са направили след извършване на атентата срещу лицето Генов не са на фокус. А самият Генов е успял бързо да се скрие и така е избегнал възможността, окаяният му вид, да бъде увековечен от някой случайно преминаващ минувач притежаващ айфон.

Все още не е ясно дали лицето Генов е почистено, но Джордж Сорос е уведомен за инцидента и е заявил най-отговорно, че ще отпусне сумата необходима за почистването, на някоя неправителствена организация като Института за почистване на публичната среда. Оттам обявиха, че са готови срещу отпускането на съответната сума, безкористно и от все сърце, да се заемат с възвръщането нормалния вид на лицето Генов.

Подкрепете блога

b01index