0000256590-article2

Американският флагман „Виксбърг“ е потънал без бой в Черно море, докато се е опитвал да акостира в пристанище Варна, това стана ясно от съобщение на руската агенция „Новости“. Според америкнски източници, виновни за нещастния инцидент са руснаците, които използвали своята алтернатива на HАARP, за да предизвикат, никога невиждано вълнение в Черно море, като преди това техни изтребители са прелетели ниско над кораба и са всяли умишлено паника сред екипажа, който не бил свикнал да вижда други самолети, освен излитащите от американски самолетоносачи. Така стресирания и дезориентиран екипаж, в опит да спаси кожата си, се хвърли в морето, с надежда да се спаси. За съжаление, само един от екипажа е оцелял и в момента се намира на борда на германския танкер, плаващ в ескадрата на НАТО. Оцелелият споделил, че когато руският изтребител преминал над тях, всички от екипажа разбрали, че руснаците не били талибани яздещи камили, нито виетнамци криещи се в джунглите, а военни, които много приличали на тях, нещо което техните командири не им били казали и което поставяло под въпрос, всичко за което са ги обучавали. Другото, което става ясно от казаното, е че целият екипаж е искал да подаде оставка, когато стигне брега.

В централата на НАТО са силно обезпокоени от последствията за мотивацията на своите военнослужещи при реална среща с равностоен противник, още повече когато този противник не е мотивиран финансово, а от чисто лични, патриотични и емоционални подбуди. Според тях руските изтребители при пикирането си над флагмана са го атакували с кеймтрейлс от психотропни вещества, което е единственото обяснение за паническия страх обхванал екипажа. Главнокомандващият силите на НАТО в Европа се оплака, че силата на цялата им армия се състояла в това, че те непрекъснато убеждавали своите военнослужещи, че принадлежат към най-елитната и модерно въоръжена армия на която не може да противостои нито един противник, понеже такъв който да се съревновава с тях в иновации и технически средства не съществува. Това впечатление било подкрепено и с реални доказателства, при всичките участия на натовски сили във войната с Ирак, в Афганистан, Либия, Мали и т. н.

Радан Кънев и президнета Плевнелиев, лично са поднесли своите извинения на американския посланик, като са обвинили за нещастието, хилядите русофили живеещи в България, които били направили молебен за потъването на натовската фрегата. Очаква се правителството да гласува нов заем от 25 милиарда евро, с които да обезщети за загубата американския флот, тъй като потъването се е случило в български води. В момента флотилия про-западно настроени роми се опитва да извади флагмана, тъй-като според тях е грехота толкова желязо да ръждяса на дъното.

Извънредно допълнение: Днес стана ясно, че напористи български журналисти са успели да открият оцелелият моряк от екипажа на флагмана, който е настанен за временно лечение във ВМА в София. Екип на водеща частна телевизия е успял да заснеме долното бельо на моряка, разбира се срещу подобаващо възнаграждение за санитарката, което ще и помогне да си плати задълженията към Топлофикация София. Въпросното бельо е придобило светлокафеникъв оттенък, който не може да бъде премахнат дори и с най-новите американски перилни препарати. Журналистите са разбрали, че въпросното бельо ще бъде пуснато на търг в Еbay, а парите получени от продажбата ще отидат за по-нататъшното психическо лечение на оцелелият член на екипажа. Очаква се бельото да бъде продадено за астрономическа сума, тъй като интерес към него е проявил лично руският президент Путин.