2014_0129_kapitalizm

Аз, като човек който се интересува от научни открития, наскоро попаднах на научно изследване, в което бяха изложени непоклатими факти, че псуването е полезно за здравето. Не за пръв път се сблъсквах с подобно твърдение, мисля си дори, че и вие сте попадали на информацията за специално изградени стаи в японските предприятия и фирми, където всеки служител може на воля да изпразни своята натрупана отрицателна енергия, под формата на вербална, физическа или сексуална агресия, спрямо чучело или фотография на своя шеф. Може да съм прекален оптимист, но се надявах че нашето здравно министерство или това на труда и социалните грижи, ще обърнат необходимото внимание на тези научни данни и ще работят за въвеждането и разпространението на полезната практика на псуването и в нашето общество и работна среда. За съжаление, виждам, че те дори не желаят да въведат скромния опит на нашите братя сърби. Затова реших аз да се нагърбя със задачата да поставя началото, на откритото здравословно псуване лице в лице, най-вече на авторитети, защото според научните изследвания, то е по-здравословно.

 Замислих се, че има доста заблудени граждани, които все още вярват на определени политически фигури, но малцина са тези, които изпитват искрени приятелски чувства към своя шеф, затова реших да създам първата здравословна вулгарна мантра, адресирана към всички големи началвници. Препоръчително е тази здравословна вулгарна мантра, да я повтаряте на глас поне два пъти дневно: сутрин преди започване на работа и вечер след завършване на работния ден, вярвам, че тя ще ви помогне да се отърсите от стреса на работното място, ще направи деня ви по щастлив и ще способства за удължаване на живота ви и поддържане на завидна здравословна форма. Още по-добре би било, ако я изпълнявате целия колектив, било на фирмени или лични сбирки. На всички тези, които намерят нещо извратено и се почувстват възмутени, засегнати или оскърбени от написаното, както по-горе, така и по-долу, препоръчвам да се обърнат към „Отворено общество“, където надявам се ще ги отворят на последните открития в сферата на демокрацията и толерантността към всички форми на себеизява и изразяване, които доскоро сме смятали за меко казано непристойни.

На всички останали, които въпреки това не могат да приемат написаното ще кажа: „Да го духат!“

Шефе, шефе, гад неземна,
що не взема да те ебна,
да ти тегля путка майна
и те пратя във Украйна?

Шефе, шефе, гад неземна,
нека ти се изредят
двеста млади бежанци
все за работа дошли!

Шефе, шефе, гад неземна!
И на майка ти в устата,
що е дала на страната
твар тъй алчна и зъбата.

Шефе, шефе, гад неземна!
А баща ти, дърт педал,
от ДС-то генерал,
бизнес, че ти е създал,
с хуй в устата да иляди!

Шефе, шефе, гад неземна!
Щом заплатите не вдигаш,
а на курвата намигаш,
пишката ти нека пада,
га в кревата с теб си ляга.

Шефе, шефе, гад неземна!
Ти законите не спазваш,
с политици си приказваш,
нека ви задоволят,
триста негри полудели
с курове, като франзели.

Шефе, шефе, гад неземна!
Тез пари къде натрупа,
като шибан банкомат,
да ти ги наврът отзад.

Шефе, шефе, гад неземна,
и накрая за капак,
Бойко нека да те праска,
докато не те опраска!

В края ще си позволя да препоръчам на образователното министерство, да включи тази здравословна вулгарна мантра в задължителната прогарма на последните класове на средните и висши училища в страната, така че младите кадри да бъдат подготвени за реалността, която ги очаква с отворени обятия в нашата прекрасна държава. Ще завърша с надеждата, че ще доживея този демократичен ден, когато ще можем спокойно и свободно да псуваме всеки висшестоящ в очите.