Glutton

Започвам тази публикация с дълбоко отвращение, толкова голямо, че дори не мога да се сетя за сравнение с което да го опиша. Няма творение на природата, което да буди у мен същите чувства, като тези които изпитвам когато се сетя за родните ни пишман – патриоти и гнусните ни мултикултуралисти. Сигурно ще кажете, как може да обединиш тези две противоположни категории хора под един знаменател. Мога, защото те са различни само външно, а дълбоко вътре в себе си, в самата си същност са досущ еднакви. Обединени от насъщната си грижа за благоденствието на търбусите си, от неистовия стремеж за задоволяване на скотските си страсти и неописуемата си всепоглъщаща алчност.

Ще започна с партиотите. Ние сме страна богата на патриоти и бедна на патриотизъм. Имаме три парламентарно представени партиотични формации, чието единствено занимание е безумен вой срещу западната или източната страна на Луната, в зависимост от това, коя от двете страни им плаща. Имаме НФСБ, Атака и ВМРО и нито една съставена от техни кадри чета, която да охранява доброволно държавната ни граница, щото ако отидат на границата може да си загубят парламентарните кресла. Не че нямат ресурса, финансов и юридически, който да им позволи да съставят подобни патриотични формирования. Срам за тези, които са ги вкарали в парламента, срам и за тях, но те срама нямат имат само жажда за власт , привилегии и пари. А най-голям срам за Великата МРО със славна история и безславно настояще, чиито пожизнен лидер е с физическите дадености на прасе в кочина. Всъщност това май е грешно твърдение, защото прасето може и да спре нелегалните мигранти, ако го пуснем на границата, но Каракачанов ще затъне в собствената си мазна пот на първите сто метра. Та тези ми мили пишман-патритоти са чисто и просто едни парламентарни-патриоти, готови да бранят със зъби и нокти, правото да седят на държавната софра, облечени в народни носии, похапващи агне по хайдушки и пиещи руйно червено вино, стреляйки във въздуха от разни публицистични, развлекателни и откровенно дебилни телевизионни предавания. Горди са те, че ги дават по телевизията, позират за спомен (срам) на историята.

Дойде ред и на гнусните мултикултуралисти, който не могат да различат културата от деградацията, нито да открият зависимостите между образование и култура. Тези лукави плужеци, гърчат своите пихтиести телеса в стремеж да угодят на своите финансови спонсори по-възможно най доходоносния начин. Те никога не са работили нещо друго освен угодничество, подлизурство, ласкателство и откровен слугинаж. Единственото им мисловно усилие е свързно с това как най-добре да подчинят своята мисъл и воля на желанията и вижданията на своите спонсори, как да съгласуват собственото си аз с предпочитанията на задграничните си спонсори. Защото тяхната светая светих са милионите парични знаци, които могат да спечелят, ако се държат и говорят правилно.. Всички те са най-голямата заплаха за човешката цивилизация. Те са тези които ви учат, че трябва да проявявате толерантност към невежеството проповядвано от религиите, към свещените писания на древни култове, родени от непознаването на законите на физиката, химията, математиката и т. н. Те ви говорят, че трябва да приемете с отворени обятия, тези които убиват жените си с камъни, обезобразяват ги и ги превръщат в животни за разплод. Те са тези които ви говорят, че трябва да приемете с отворени обятия онези, които изпращат с готовност децата си на джихад и се гордеят, ако те успеят да отнемат вашия живот и този на вашите деца. Тези мултикултуралисти са хората, които се възмущават, ако поискате от своите гости да спазват законите и правилата на съвременната цивилизация. Те ще ви обявят за расисти, ако поискате да образовате своите гости и да ги накарате да изоставят своите първобитни обичаи и вярвания. Тези мултикултуралисти наричат култура това, което аз наричам безпросветност, деградация и животински инстникти. Тях също ще ги видите удобно разплути в креслата на публицистични предавания, техните мултикултурни задници са най-голямата им грижа.

Те създават в разни офисчета и апратаменти, инструменти за източване на пари и разпространяване на интриги и заблуди, като ги наричат с гръмкото име институти. Те, които никога не със създали нищо друго освен лайна, те искат да дават насока как да се развива науката и образованието. Те нямат нито една иновация, патент или какъвто и да е проект, нямат изобретения, нито внедрени в някакво производство подобрения, нямат създаден собствен продукт или дори марка. Нямат нито едно изследване, което да е подпомогнало по някакъв начин производството на каквото и да било. Те нямат никакъв дял в образуването на БВП, защото те не изследват нищо друго освен границите на своите желания и обема на стомасите си.

Не позволявайте на нито една от двете разновидности на тези жалки човешки създания да контролират ума ви, те са паразити. Те са готови в името на своите кореми и полови органи, да върнат човечеството в древните векове на плоската земя, инквизициите и суеверията.