0000009340_w663

За първи път след края на Втората световна война, САЩ намериха адекватен отговор на откритата агресивна ежегодна провокация от страна на Русия с провеждането на военния парад на победата, а именно провеждането на ответен гей-парад. Инициативата за ответния удар е на кандидат-президентката Хилари Клинтън. Ето какво се казва в разпространения от нея призив:

“ О Велики Американски граждани и вие наши сателити!

Вече повече от 70 години ние търпим един откровенно агресивен акт на военна пропаганда и открито заплашително демонстриране на военна мощ от страна на Русия, провеждано под формата на така наречения Парад на Победата. До вчера не бяхме успели да намерим адекватен отговор на тази никому ненужна и още повече вредна за световния мир и прогрес агресия, но вчера ме осени дух Божи и ми посочи верния път по който да отговорим на това ежегодно вероломство. Аз ви приканвам на 9-ти май, в отговор на руската провокация, ние да проведем един мащабен, огромен, страшен ГЕЙ-парад. Този гей-парад ще се проведе под наслов „Правете секс, а не война и в никакъв случай деца!“. Надявам се, че нашите презокеански приятели ще се включат в този акт на съпротива срещу руската агресия и подобни паради ще се проведат във всички наши съюзнически и приятелски настроени страни.

Каня на този парад всички гейове, лесбийки, травестити, транссексуални, геронтофили, некрофили, зоофили и дори откровени педераси, за да покажем заедно, че сексът е по силен от войната. Нашият надслов „Прави секс, а не война и в никакъв случай деца!“ ще бъде ясно послание за това, кое е важното днес за развитието на човешката цивилизация, а именно постигането от всеки човек на върховното сексуално удоволствие, без обвързване с този който му е помогнал да го постигне. Да кажем ясно не на робството наречено любов, не на войната и не на децата. Защото заради децата са всички войни и всяка атресия. Господ Бог е ГЕЙ, а тези които извършиха първородния грях, съчетавайки се междуполово, те скриха истината и фалшифицираха светото писание, където пишеше, че ако в Едем бяха Адам и Адам или Ева и Ева, грях нямаше да има и нямаше заради тяхното междуполово извращение да понасяме товара на изкуплението и изгонването от Рая. Защото за всичко е виновна междуполовата любов и Русия, където тази любов се проповядва наедно с войната.

Днес когат живеем по дълго, кому са нужни войните и децата? Земята се задъхва, а ние вместо да си дадем сметка за това, продължаваме да създаваме консуматори. Единствените истински зелени и реално загрижени за бъдещето на планетата същества са именно гейовете и лесбийките, защото те не създават поколение и успяха да се преборят за правото да осиновяват деца, които да обучат също да не създават поколение, защото човекът сам по себе си е вреден за Вселената. Затова, чрез този гей-парад ние ще покажем, че сме по силни и че можем чрез разпространението на гей философията да намалим броя на хората до оптималния за съществуването и процъфтяването на природата и то много по-успешно, отколкото която и да е война, предизвикана от агресори като Русия. И накрая, аз вярвам, ще останат да живеят на Земята само един процент от хората, този процент, който притежава цялото богатство и блага и техните роботизирани слуги.

Да живее ГЕЙ-парадът. Победата ще бъде за нас.“