720-163673-1_wide

Моята подкрепа за кандидатурата на Митьо Пищова за президент продължава. Тъй като Цецка Цачева е сочена за фоаворит от всички скъпо-платени социологически агенции, а ние винаги се сравняваме с най-добрите, ето няколко признака, по които Митьо Пищова превъзхожда Цецка Цачева:

  1. Митьо Пищова може да говори без да мисли, без прекъсване, неограничено време, докато Цецка Цачева може да мисли неограничено време и пак да не каже нищо.
  2. Митьо Пищова е раздал повече кифтета и кибапчета, отколкото Цецка Цачева е изяла като депутат, което си е едно завидно постижение.
  3. Митьо Пищова е успял да отслабне с повече килограми, отколкото е наддала Цецка Цачева, откакто е депутат, което също си е завидно постижение.
  4. Митьо Пищова е обиколил повече български села на собствени разноски, отколкото Цецка Цачева държави на държавни разноски, което е изключително голямо постижение.
  5. Митьо Пищова винаги се е срещал с удоволствие с бабички и старци и изпитва към възрастните хора уважение, докато Цецка Цачева демонстрира завидно неуважение към някакви си там баби.
  6. Митьо Пищова е истински „self made man“, той сам е успял да изгради и направи своят образ известен и популярен, докато за Цецка Цачева се грижи цял екип от PR специалисти, само че благодарение на нейните усилия успяват да я направят само известна, но не и популярна.
  7. Ако гласувате за Митьо Пищова ще получите и Радо Шишарката, а ако гласувате Цецка ще получите за още дълго Бойко Борисов.

Гласувайте за Митьо Пищова с номер 22 в интегралната бюлетина, ако не друго поне ще ви нахрани и весели.

Реклама