На първо място е печалбата, тя е по важна от всичко дори от спазването на закона.

Ако можеш да не спазваш законите, които биха намалили твоята печалба, прави го. Давай подкупи на всички инспектори които те проверяват. Те са бедни и алчни и да ги купиш ти е по-евтино отколкото да си платиш данъците.

Плащай на работниците най-ниската възможна заплата и ги осигурявай на минималният възможен праг. Защо да крадат управляващите когато ти можеш да откраднеш тези пари. Освен това, работниците ти така и няма да доживеят до пенсия.

Дръж работниците си под постоянен стрес, уволнявай поне един месечно за да им покажеш кой командва.

Наемай на работа само млади, глупави идеалисти като им обещаваш всичко, и които е лесно да манипулираш.

Не наемай хора по-възрастни от 30 години, освен ако не са затънали в дългове. Работник с кредит е най-добрият работник, можеш да го изстискваш до дупка и дправиш с него каквото си искаш. Няма къде да ходи.

Направи застраховка живот на работниците си в своя полза, така ако умрат или се самоубият, ти ще спечелиш. Стресирай ги постоянно, така вероятноста да се гътнат е по-голяма.
Не изпитвай съжаление към работниците си, те са овце и не заслужават друго отношение.

Ако видиш, че някой работник познава законите, уволнявай го начаса, защото той ще ти донесе много главоболия.

Не допускай при никакви условия създаването на синдикат във фирмата си. Това е много опасно.

Намалявай заплатите им при всеки удобен случай. Сега по време на криза е идеалният момент да ги използваш до откат, а да им плащаш по-малко. Те са наплашени и послушни.

Глобявай ги за най-малкото провинение, така те ще мислят, че са виновни за всичко и ще живеят в постоянен страх от теб.

Виж кой от работниците ти се подмазва най-много, дай му някой лев и го накарай да шпионира колегите си. Той ще бъде щастлив от оказаното му доверие.

Изплащай им заплатите със закъснение. Така никой няма да смее да напусне, когато реши, защото ще го е страх, че няма да си получи парите.

Ако спазваш, горните принципи ти ще бъдеш успешен бизнесмен. Успех!