865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a87414f05e72eda71bacd1f445e11eefc31ef

Представяме на вашето внимание няколко безценни съвета от видния европейски банкер и финансов анализатор Лемон Хвалипръцкомян, молим нашите читатели да не се подвеждат по името и да приемат напълно сериозно съветите на сепциалиста, ако искат да станат богати:

„Винаги съветвам своите клиенти, пестете си собствените пари и работете с парите на другите. Знаете ли какво означава това. Това означава, всичките доходи които имате да спестявате в банка, при убийствената лихва от над 1%. В същото време, теглете кредит за да си купите това, което искате, да притежавате, но не можете да си го позволите с вашите доходи. Така едновременно ще спестявате и ще можете да събднете вашите желания.

Парите са за да се харчат, затова, ако ви попаднат пари ги похарчете веднага или ги внесете в банка, защото ние знаем най-добре как да ги използваме и на кого да ги дадем за да ги похарчи вместо вас.

Избягвайте да държите пари в брой. Няма по-опасен начин за съхранение на пари, от това да ги държите в брой. Винаги внасяйте парите си в банка и оперирайте с банкова карта, за предпочитане кредитна, защото дори да ви откраднат кредитната карта заедно с пин кода, вашите пари няма да пострадат. Помнете парите на кредит са парите на другите, които в момента вие ползвате.

Когато си внасяте парите в банка, вие ги оставяте в ръцете на стабилни институции ръководени от почтени и образовани хора. Сравнете собственото си образование и възможности с тези на висшите банкови мениджъри  и ще разберете, защо е по-сигурно вашите пари да са в техните ръце. Ние сме по-образовани от вас финансово, вярвайте ни.

Никога не си губете времето да четете договорите при теглене на кредит или откриване на депозит и без това нищо няма да разберете. Времето е пари, спестете ги. Ние много добре знаем какво правим, наели сме обучен висококвалифициран персонал, който е изпипал всяка клауза в договора до съвършенство. Освен това работим и с политически представители относно законовата основа върху, която са изградени нашите договори. Бъдете спокойни, всичко което се случва в нашите банки, се случва съгласно волята на политическите представители, които вие сте си избрали.

Не се страхувайте да вземате кредит. Ние не можем да ви вземем повече от това, което имате, а по някога дори вие ще се учудите колко много неща притежавате. А когато решите, че не можете да живеете с по-малко пари от тези с които доскоро сте разполагали, ще откриете колко много грешите и колко малко всъщност ви е необходимо за да съществувате.

И накрая, банките не фалират. Банковата система е като казармата, тук нищо не се губи, то просто сменя своя притежател. Парите ви при нас са на сигурно място.“